Om SMARTDAMP:

Vi er et Dansk firma med mange års erfaring indenfor udvikling af egne mærker. Vores specielle og interesse ligger indenfor udvikling af egne aroma produkter.

Vi ønsker at tilbyde nye innovative produkter indenfor aroma, og vi ligger altid vægt på at yde en høj service, samt at levere produkter af den højeste kvalitet på markedet til de bedste priser. Hos os kan dette netop lade sig gøre, da vi springer alle mellemled over. Vi har kun egne mærker på shoppen som vi sælger direkte til dig som forbruger.

Miljøvenlig Pakning

Vi hos Smartdamp.dk tror på, at vi alle har en rolle at spille i at beskytte vores planet og skabe en mere bæredygtig fremtid. Derfor har vi truffet nogle grønne valg, når det kommer til vores pakning og forsendelse.

Vi bruger FSC-certificeret materiale til alle vores forsendelseskasser. Det betyder, at alt træ og papir i kasserne kommer fra ansvarligt skovbrug. Vi er også meget opmærksomme på at minimere vores affald og genanvende næsten alt, hvad vi modtager. Vi sorterer vores affald og genbruger papir til pakkemateriale og andre formål. Ved at tage disse trin tror vi, at vi kan reducere vores aftryk og bidrage til at opbygge en mere bæredygtig fremtid.

Små skridt kan føre til store forandringer. Derfor håber vi, at flere vil være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid for os alle. Her arbejdes der på altid at blive grønnere, og sammen kan vi tage vare på vores planet og sikre, at vores børn og børnebørn også kan nyde godt af den.


Info om FLAVOURBALL aroma klik kugler:

FLAVOURBALL aroma kugler skal anvendes sammen med vores FLAVOURBALL duftfrisker, som tilføjer en frisk duft til rummet via damp.

FLAVOURBALL har et bredt sortiment af duftkugler, så mon ikke også der er en duft der falder i din smag.

Stort udvalg

Vi har et stort udvalg af lækre aroma klik kugler

Tilbehør

Vores udvalg består bl.a. også af det tilbehør du skal bruge for den bedste oplevelse af produktet

Hurtig levering

Vi sørger for hurtig levering af din bestilling

Følg med på Facebook

Følg os på Facebook, og vær en af de første til at få besked, når vi tilbyder nogle nye varianter af de populære aroma klik kugler!